1. ΑΡΧΙΚΗ /
  2. ΓΙΑΤΙ B•tools

Κορυφαίες συνεργασίες

Η Btools συνεργάζεται με τις κορυφαίες στον κλάδο τους πολυεθνικές εταιρείες GENERAL WIRE SPRING Co. Αμερικής, RIONED Ολλανδίας, GOODWAY TECHNOLOGIES Corp. Αμερικής ,SpeedClean Αμερικής και MINICAM Αγγλίας, φημισμένες για τη μακρόχρονη και αξιόπιστη πορεία τους. Τα προιόντα τους φημίζονται για την καινοτομία τους, την άριστη ποιότητα κατασκευής τους αλλά και την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο απέναντι στη φθορά από τη βαριά χρήση.


Τεχνογνωσία & εμπειρία

Η Btools διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να καθοδηγήσει τον ενδιαφερόμενο πελάτη στη σωστή επιλογή της μεθόδου που απαιτείται για την επίλυση του προβλήματος και κατ΄επέκταση  στην επιλογή του προιόντος.

Ο διευθυντής Πωλήσεων, Αθανάσιος Μπούσκος, Πολιτικός Μηχανικός με χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή δημόσιων έργων υποδομής, παρίσταται και υποστηρίζει τεχνικά την αντιμετώπιση προβλημάτων ανά την Ελλάδα.


Υποστήριξη

Όλοι οι πελάτες της Btools γνωρίζουν πως βρίσκουν πλήρη τεχνική υποστήριξη και μετά την αγορά του προιόντος είτε συμβουλευτικά είτε για την επισκευή και την πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά ανεξάρτητα από την παλαιότητα του εξοπλισμού.